Beoordelingen 

Service
9,1
435 commentaren van in totaal 435 beoordelingen
Jan Joosten (Neer)
07-11-2019
10

Correct behandeld.

M. Kooiman (Roggel)
07-11-2019
9

Klant- en servicegericht. Bij afwijkingen word je netjes op de hoogte gebracht.

Har Boonen (Heythuysen)
29-10-2019
9

Zeer klantvriendelijk.

G.J.C Faas.v.Komen (Maasbracht)
23-10-2019
0

Onze auto word in november 4 jaar ,er is ons nooit aangegeven dat het navigatie systeem Geüpdate moest worden ,nu kunnen we dat op eigen kosten laten doen Slechte zaak.

Fr Bankers (Nederweert )
23-10-2019
8

Alles duidelijk zoals de afspraak

Boy Stegeman (Heel)
16-10-2019
10

Afspraken worden nagekomen , onverwachte kosten worden goed gecommuniceerd , men kent je en is zeer vriendelijk en service gericht .Ook de vervangende auto is niet een of ander barrel maar recent en gelijkwaardig aan de eigen auto , in een woord alles is goed .

Fam van den Berg (Kelpen-Oler.)
03-10-2019
10

Zeer klant vriendelijk en zeer behulpzaam.

Danielle Boumans (Sittard)
03-10-2019
10

Een bedrijf waar klantvriendelijkheid, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan, al drie generaties lang (voor zover ik weet). Transparant, betrouwbaar en altijd flexibel. Ik rij er graag een paar kilometer (35km) extra voor!

Harry Boumans (Panningen)
30-09-2019
10

Één luisterend oor, altijd direct open staand voor interventie, directe hulp en service én een open informele ontvangst met koffie/thee. Steeds ook een open belangstelling!

henk van bree (horn)
26-09-2019
9

Je wordt altijd vriendelijk behandeld en geven een goed antwoord op je vragen en de kwaliteit van het onderhoud is zeer goed.

Jo Vankan (Heel)
23-09-2019
8

Je wordt er als lid van de familie behandeld en er wordt met je meegedacht als er problemen zijn!

Ir. Hans Stemkens (Roggel)
23-09-2019
9

Toyota Gielen is klantgericht. De mensen zijn deskundig, vriendelijk en ook flexibel in het maken van afspraken. Bij autobedrijf Gielen ben je altijd welkom.

Wil Erdkamp (Roggel)
23-09-2019
9

Kom er al jaren, goede service.

J.Verreussel (Sittard)
06-09-2019
10

Je wordt als klant behandeld, er is regelmatig tijd voor een praatje, de service en communicatie verloopt goed.

A. Arts
06-09-2019
9

Goede garage vriendelijke mensenBen zelf niet in de garage geweest een monteur heeft de auto opgehaald en weer terug gebracht.Een prijs opgaven was niet nodig was een gewonen beurt en de prijs staat op lnternet.

Peter Sneepers (Mheer)
04-09-2019
8

Zeer klantvriendelijk, duidelijke uitleg en informatie over de uit te voeren werkzaamheden en eventuele wijzigingen. In de showroom prima kunnen wachten en zelfs nog met de monteur kunnen overleggen in de garage bij de auto.

Theo Bosma (Wessem)
21-08-2019
9

Goede service

Nol Geurts
21-08-2019
8

Zeer goed advies

Rezie Hendriks (Arnhem)
14-08-2019
10

Ik woon in Arnhem maar ben zo tevreden met deze garage dat ik altijd klant ben gebleven. Ze zijn betrouwbaar, deskundig en zeer klantvriendelijk én persoonlijk

B. Joosten
14-08-2019
10

Goede service en vakkundig personeel

L raijmakers (Helden)
14-08-2019
8

Goede service

Henk Gijsbers (Grathem)
07-08-2019
10

Erg klantvriendelijk en professioneel personeel binnen het bedrijf.????

J.J. Schoemans (horn)
19-07-2019
9

correct, betrouwbaar,

Ton Jacobs (Reuver)
17-07-2019
8

Het is een kleine garage waar je in de familie wordt opgenomen. Hier voel je je thuis.Een praatje over thuis kan er altijd vanaf zowel door de directeur als medewerkers.

Mevr.Philipsen (Heythuysen)
04-07-2019
10

Ik ben zeer tevreden over de service

D mols (Someren)
04-07-2019
8

Goeie dealer

Wim.Reijnen1 (HORN)
02-07-2019
9

vriendelijk met aandacht en tijd voor de klanten.

Dirk Jan Zijp (Ell)
21-06-2019
9

Prijzen mogen iet lager. verder is de prijs kwaliteit echt goed. hoop nog jaren bij deze garage te mogen komen

Dhr. P. Schreur
14-06-2019
9

Omdat alles wat is afgesproken prima in orde is en de werkzaamheden prima worden uitgevoerd. Je wordt als persoon goed behandeld en voorzien van koffie of thee tijdens je wachttijd.

Pierre Absil
14-06-2019
10

De Gielens zijn onze overburen en wij kunnen het al tientallen jaren goed met elkaar vinden.

Mevrouw E.Cox-Forschelen (Heythuysen)
31-05-2019
8

Betrouwbaar en behulpzaam bedrijf .

CTH Craemers (Thorn)
31-05-2019
9

Omdat de afspraken zijn nagekomen en een vriendelijke behandeling

Paul en Debbie Jordaans-Parkins (Grathem )
31-05-2019
9

Vriendelijk, deskundig en toegankelijk personeel. Goede werkplaats. Correcte afhandeling van de service en afspraken. Communicatie verloopt soepel en correct.

Dhr. M Gubbels
22-05-2019
9

Alles goed geregeld, geen klachten

Wim Geukemeijer
08-05-2019
9

Indien nodig altijd bereikbaar en steeds bereid eventuele problemen meteen op te lossen.

Harry Stienen (Heel)
08-05-2019
8

Goede behandeling.

Wil van de Ven (Roermond)
03-05-2019
8

Bijzonder aardige mensen, die eerlijk en bijzonder klantgericht werken.

G.C.J..Faas.v.Komen (Maasbracht)
03-05-2019
8

Ben er niet tevreden over dat er betaald moest worden voor updaeten van nafigatie Had wel verwacht dat er melding van was gemaakt dat het moest gebeuren .

Peter Theunissen (Horn)
30-04-2019
10

Kundig personeel, goede uitleg, bij aankomst auto gereed zoals afgesproken.

H.H.Stegeman (Heel)
24-04-2019
8

Garage Gielen is een betrouwbare garage die afspraken goed nakomt , goede service verleent , reparaties tot volle tevredenheid uitvoert en tegen een aanvaardbare prijs . Verder zijn de personeelsleden vriendelijk en je bent er absoluut geen nummer , of nog erger dat je het gevoel hebt als melkkoe te worden beschouwd . In een woord prima !!!

Fr. van der Werff (Brunssum)
18-04-2019
8

Kundigheid maar in dezelfde mate ook klantvriendelijkheid is de reden waarom ik Gielen als dealer heb gekozen.

J.N. van Kooten (Herkenbosch)
18-04-2019
10

Zeer deskundige medewerkers. Alle lof voor de ontvangst en koffie! Ga zo voort!!

H. Lemmen (Heythuysen)
10-04-2019
9

Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken. Altijd overleg als iets extra moet gebeuren en daardoor de kosten hoger worden.

Hans Stemkens (Roggel)
10-04-2019
9

De eigenaren van Toyota Gielen zijn vriendelijke mensen die altijd klaar staan voor de klant en tijd maken om bij te praten. De mensen aan de receptie of in de werkplaats zijn vriendelijk, kundig en klantgericht. Ik ga altijd met plezier naar de garage.

stakenborg (hunsel)
09-04-2019
10

Goed.

Louis Grubben (Msaasbree)
13-03-2019
9

Zoals al eerder vermeld in deze vragenlijst, ben ik in alle opzichten meer dan tevreden over Toyota (garage, auto, personeel)

ppj van der ven (Swalmen)
21-02-2019
10

is een familie bedrijf waar men zeer hartelijk ontvangen wordt en waar afspraken correct nakomen en eerlijk zijn.

B.M. Haarmeijer (Maasbree)
20-02-2019
9

Ik geef een 9 geen 10 omdat vergeten is in het onderhoudsboekje de grote beurt af te tekenen.

Pierre van den Ende (Meijel)
14-02-2019
10

Juiste mensen op de juiste plaats.

Van de
06-02-2019
10

Eerlijk en correct. Afspraak wordt altijd nagekomen.

H.cranem (Heythuysen)
06-02-2019
8

Familie

Jack Schreurs (Echt)
03-02-2019
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

M.Meerts (BEEGDEN)
01-02-2019
8

Prima bedrijf

L.Hermans (Heythuysen)
25-01-2019
8

Reeds 50 jaar een tevreden klant mede door de persoonlijke en correcte benadering door directie en personeel

Wim Schers (Helden)
25-01-2019
9

Goede service

M. te Brake (Herkenbosch)
23-01-2019
8

Vriendelijk personeel, deskundig, informatief, zakelijk en toch familiair.

Fred Broens
23-01-2019
10

Ben al meer dan 25 jaar een tevreden klant. Word altijd goed en snel geholpen. Personeel is vriendelijk en deskundig.

Dhr Toon Jenniskens (Panningen)
18-01-2019
9

omdat ik vertrouwen en goede service heb gekregen

Thieu van Gemert (Haelen)
16-01-2019
10

Afspraken worden correct nagekomen. Indien extra herstelwerkzaamheden verricht moeten worden, dan wordt ik van tevoren daarvan telefonisch op de hoogte gebracht met een prijsopgave.Bij de receptie wordt ik steeds vriendelijk te woord gestaan.

Tim (Maasbree)
11-01-2019
10

Autobedrijf Gielen was nieuw voor mij maar gaf direct een zeer vertrouwde indruk waarbij klantvriendelijkheid en klantgerichtheid nog met HOOFDLETTERS geschreven wordt.Dit autobedrijf heb ik dan ook al aanbevolen in mijn kennissenkring.

Thei Schaareman (Helden)
09-01-2019
9

Ben altijd goed geholpen

Will (Beringe)
04-01-2019
9

Vriendelijk . Goede service. Mensen met kennis

Dhr. en mevr. Joosen. (Weert)
04-01-2019
9

Wij zijn erg tevreden over autobedrijf Gielen uit Heythuysen.Zijn goed geholpen en geadviseerd toen we de auto kochten.Autobedrijf Gielen heeft zelf gebeld om een afspraak te maken voor zijn 1e beurt.Als je een vraag hebt kun je er altijd terecht, word vriendelijk geholpen.Fijn en gemoedelijk bedrijf om naar toe te gaan.

J. Verreussel (Sittard)
04-01-2019
9

Bij Autobedrijf Gielen te Heythuysen wordt op een persoonlijke en klantgerichte manier geholpen. Er wordt altijd met je meegedacht en de werkzaamheden worden keurig netjes toegelicht of uitgelegd. Bij een reguliere beurt wordt je al op de hoogte gebracht van zaken die bij een volgende beurt mogelijk kunnen spelen. Zo zijn er nagenoeg nooit verrassingen.

A .Vos (Lottum)
04-01-2019
9

Omdat ik daar fijn en goed behandeld wordt en op mijn vragen goed antwoord krijg

S. Hoffmann
04-01-2019
10

Ben al vele jaren klant en erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Ik wil nergens anders naar toe!

Mevr. B.Küsters (Weert)
19-12-2018
10

Altijd goede hulp. Eerlijk en betrouwbaar.

Dhr. Franssen (Kessel)
14-12-2018
7

Toyota Auris is een betrouwbare auto, maar onderhoud is niet goedkoop.

Piet sijben (Weert)
14-12-2018
10

Ik kom al meer als 35 jaar daar over de vloer en altijd goed behandeld dat zegt genoeg????

Mevr.J.Krabbenborg (Haelen)
14-12-2018
10

Een hulpvaardige en betrouwbare garage. Altijd uitstekend werk en klantvriendelijk.We komen er al jaren!

Ruud (Heel)
14-12-2018
10

Er werkt zeer goed personeel. Alles tot tevredenheid.

Henk Houtakkers
05-12-2018
10

Goede garage, klantvriendelijk en goede service

H. Reijs (Roermond)
05-12-2018
9

Deskundige vriendelijke servicegerichte dealer.

Martin Schreurs (Baexem)
05-12-2018
10

Goede service. Je wordt er prettig te woord gestaan en geholpen. Het is geen enkel probleem om bij de beurt/reparatie zelf aanwezig te zijn.

Mart Seerden (Roggel)
30-11-2018
8

-

Phil Harwood (Grathem )
30-11-2018
10

Good service and warm friendly atmosphere.

Jan Joosten (Neer)
23-11-2018
10

Word hier altijd netjes en correct geholpen en te woord gestaan en 't werk word prima afgeleverd , nog nooit geen klachten over gehad ( Kom hier al meer als 30 jaar )

W.Alsters (Helden)
23-11-2018
9

Betrouwbaar

A.Luyendijk
23-11-2018
9

Ik krijg altijd goede service, men communiceert goed met mij.

Frank Teurlings (Panningen)
23-11-2018
9

Een echt familiebedrijf waar je je eigen thuis voelt en vriendelijk benaderd wordt door zowel de medewerkers als directie. Men staat voor duidelijkheid, kwaliteit, service, en men heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Waeijen (Haelen)
23-11-2018
2

Auto om 8.uur gebracht, zoals afgesproken. Ik heb om 17.00 uur zelf gebeld of de auto klaar was. De auto was al om 15.00 klaar. Wat is dat?

Pierre Claessen (Neer)
16-11-2018
9

steeds conform afspraken,goede service

WHM Maessen (Neer.)
14-11-2018
10

Toyota Gielen heeft een goede en snelle service. We worden altijd zo snel mogelijk geholpen. Bovendien worden de werkzaamheden goed uitgevoerd.

Drs. A.H.L.M. Kruijtzer (Melick)
09-11-2018
10

Perfect, prima. Je bent niet alleen klant, maar ook familie.

Fons Verbruggen (Wessem)
02-11-2018
9

Wij zijn zeer tevreden zoals wij ontvangen worden, de afspraken welke gemaakt zijn worden door de garage naar tevredenheid uitgevoerd, indien er onverwachte kosten zijn , wordt altijd even gebeld voor goedkeuring.

Taj bosma (Wessem)
02-11-2018
9

In al die dat daar klant ben ik dik tevreden.

Boy Stegeman (Maasgouw( Heel ))
29-10-2018
10

Wij hebben in de loop van de jaren diverse auto's bij Gielen B.V. gekocht en in service gehad en nog steeds , altijd tot volle tevredenheid .Service en afspraken worden nagekomen en reparaties correct uitgevoerd alles tot volle tevredenheid vandaar de tien voor deze garage , haar personeel en de eigenaar .Ik kan dan ook niet anders dan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen !!

Jan Kiewied (Herten.)
29-10-2018
10

Duidelijk met kop en schouders boven andere garages.

Albert Van Ninhuijs (Maasbree)
29-10-2018
9

Correct personeel , afspraak is afspraak.

P.Haans (Roggel)
02-10-2018
9

Wordt gebeld bij eventuele extra kosten met uitleg erbij.

Dhr. van Duijnhoven
26-09-2018
9

Prettige mensen, adequate behandeling. Al meer dan tien jaren een prima service.

C. Gabriels (Heythuysen)
26-09-2018
9

Betrouwbaarheid en afspraken worden duidelijk toegelicht en nagekomen.

Henk Spoor (Heibloem)
13-09-2018
9

Familiebedrijf met positieve uitstraling.

Danielle Boumans (Sittard)
13-09-2018
10

Zeer deskundig, vriendelijk en flexibel personeel! Ik kom er al jaren voor uit Sittard naar Heythuysen gereden. Zij zorgen ervoor dat mijn auto nog steeds als een zonnetje rijdt! Ik word altijd gebeld wannneer er extra kosten zijn, zodat zelfs de rekening nooit een onaangename verrassing is. Top dealer en Top garage!

pieter (panningen)
12-09-2018
10

Het is duidelijk een goed lopend familie bedrijf,vriendelijk en correct en deskundig.

wim kanders (heythuysen)
08-08-2018
10

goede service en correcte afhandeling

clerkx hydro (Haelen)
01-08-2018
9

goede service afspraken kloppen vriendelijke wijze geholpen jammer dat bedrijf een co toyota bedrijf is

Petra Jorissen (Heythuysen )
01-08-2018
10

Fijn garagebedrijf !!!!Het personeel is zeer vriendelijk, correct en behulpzaam. Ben ook heel blij met de app van Toyota Gielen op mijn gsm . Super handig....

Mevr.A.Philipsen
23-07-2018
10

Wij komen al heel lang in deze garage en zijn altijdcorrect behandeld en de service is heel goed

Lambert Hermans (Heythuysen)
19-07-2018
8

Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf

J.J. Schoemans
18-07-2018
9

Betrouwbaar familiebedrijf. Steeds correct. Heb oms wel eens de indruk gehad dat wat extra's geadviseerd werd wat niet perse direct nodig was. Vragen werden altijd prima beantwoord, zowel door medewerkers receptie als monteurs.Goede adviezen.

Fred Broens
18-07-2018
10

Betrouwbare en deskundige garage waar ik al bijna 25 jaar (tevreden) klant ben.

P. Absil (heythuysen)
10-07-2018
9

wij zijn buren en zij helpen ons altijd snel en correct

Laval (Panningen)
21-06-2018
9

Duidelijke afspraken , onderhoud en verdere werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd.

D.Eindhoven (Ospel)
20-06-2018
10

Gemoedelijk, vriendelijk, meteen geholpen, korte wachttijd, goede uitleg

s.c.a. Raemakers (Heythuysen)
25-05-2018
9

omdat alles correct verloopt

Julian Bodelier (Herten)
24-05-2018
9

Goed zoals altijd

Ton Vos (Lottum)
23-05-2018
9

Omdat ik atijd vriendelijk en goed ben ontvangen

Jo van Halen (Ulestraten )
17-05-2018
9

Een uiterst betrouwbaar en correct familiebedrijf, met altijd persoonlijke aandacht.

Ilse Cremers (Echt)
17-05-2018
10

Vriendelijke en eerlijke mensen je voelt je er welkom!

Mevr. Simons (Panningen)
16-05-2018
9

Perfecte service Klantvriendelijk

Math Mager (Heel)
16-05-2018
10

De ontvangst is goed en vriendelijk. Er wordt duidelijk uitleg gegeven wat er wordt gedaan. De werkzaamheden zijn kwalitatief goed uitgevoerd.

A. Driessen (Asten)
09-05-2018
10

Altijd keurig te woord gestaan door de receptie en ze komen hun afspraken altijd na. Reparaties worden goed uitgevoerd.

Mevr. J. Krabbenborg - Schuttelaar
09-05-2018
10

Een prima, betrouwbare garage met veel klantvriendelijkheid en kennis van zaken

A.E.C. van den Berg (Kelpen-Oler)
07-05-2018
10

mijn ervaring met autobedrijf Gielen B.V. zijn zeer correct

P Theunissen (Horn)
07-05-2018
10

Nogmaals prima service vriendelijk en een correcte afhandeling

Drs. A.H.L.M. Kruijtzer (Melick)
04-05-2018
10

Uitstekende info vooraf; prima ontvangst; wordt er iets geconstateerd waardoor tijd en bedrag kunnen veranderen dan wordt dat meteen meegedeeld; zeer kundige en beleefde medewerkers; je hoort bij de familie!

J. Verreussel (Sittard)
02-05-2018
9

Bij Toyota Gielen wordt je echt als persoon behandeld. Ze geven persoonlijke aandacht, denken met je mee, overleggen over onverwachte reparaties en geven een duidelijk signaal af als er bijzonderheden zijn die je bij een volgende beurt kunt vereachten.

l.g dirks (heythuysen)
02-05-2018
8

rekening specifiseren

H.MERTENS (ROGGEL)
30-04-2018
8

goed en betrouwbaar

G.H.J. (Frits) Beynsberger (Heythuysen)
26-04-2018
9

Het is een familiebedrijf waar SERVICE met hoofletters geschreven wordt, vriendelijk en de koffie is er altijd prima.

jm teeuwen
26-04-2018
8

alles isgoed

Frans van der Werff (Brunssum)
25-04-2018
9

Kundigheid gepaard met klantvriendelijkheid en zeer goed service.

Martin Huizinga (Venlo)
18-04-2018
9

Een garage met hart voor de zaak. De klant wordt gewaardeerd en men luistert naar zijn wensen!

T. Fokkema
05-04-2018
7

Wij zijn tevreden over het contact met Autobedrijf Gielen B.V.

F. Coppes
04-04-2018
9

Onze ervaring met dit autobedrijf is : klantvriendelijk, correct te woord gestaan, behulpzaam ook als we zonder afspraak binnen lopen. Indien mogelijk worden we meteen geholpen. Koffie staat altijd klaar. Vooraf prijsopgave en factuur komt overeen met de afspraak. Wij zijn zeer tevreden !

Dhr. Waeijen (Haelen)
04-04-2018
9

goede verzorging van mijn auto en goede wachtruimte

Judith Nix (Heerlen)
04-04-2018
7

Klantvriendelijke garage

Hans Stemkens (Roggel)
28-03-2018
9

Het team van Toyota Gielen is een verzameling van vriendelijke mensen die allen goed zijn uitgerust voor hun taak. De medewerkers zijn bijzonder klantgericht.

Ilse (Nederweert)
28-03-2018
8

Zeer tevreden, word prima geholpen en staan altijd klaar bij vragen of problemen

C. Lenders
14-03-2018
10

Door haar servicegerichte houding en haar kwaliteit zet dit bedrijf elke klant centraal.

H. Lemmen (Heythuysen)
07-03-2018
10

Prima service, duidelijk en vriendelijk personeel.

Fons van Gent (Neer)
07-03-2018
9

Autobedrijf Gielen is een betrouwbare en deskundige dealer, waar ik al jaren zeer tevreden over ben.

dhr niessen (Heythuysen)
07-03-2018
8

goede service en communicatie garage/klant

Berkx (Beesel)
07-03-2018
8

In alle opzichten tevreden over dit bedrijf.

H.Nijsen (Baexem)
07-03-2018
9

Uitstekende sevice,vriendelijk personeel

Hr L .Schmeitz (Grathem)
28-02-2018
8

Ik ben tevreden en houd niet van Overdrijven en goed kan altijd nog wel beter.

mevr. muzard (berg en terblijt)
28-02-2018
10

ontvangst was zeer vriendelijk, ze gaven een duidelijke en eerlijke uitleg en ze namen me mee in het overleg in mogenlijkheden voor oplossingen

Femke Sampers (Roermond)
16-02-2018
9

Behulpzaam en vriendelijk personeel. Tijdens reparatie tussendoor uitleg en informatie over prijs van reparatie. Altijd wordt een kop koffie of kop thee voor je gehaald. Bij calamiteiten kun je meteen langskomen en wordt je geholpen. Prima service!!!

Lambert Hermans (Heythuysen)
14-02-2018
9

tevreden; deskundig personeel; 50 jaar klant

Bert van Lier (Weert)
07-02-2018
8

Ze hebben me gezegd dat er iets van marterschade geconstateerd was, én dat de winterbanden achter volgend jaar vervangen moet worden

W. Schers (Helden)
10-01-2018
10

Goede garage met vriendelijk personeel

Elianne Kamphuis (Baexem)
27-12-2017
9

Goede service, prima omgang met de klant

Marjo Z
27-12-2017
10

Ik heb vertrouwen in het bedrijf, dit komt mede door de bijzondere klant vriendelijkheid.Maar ook omdat men zich aan de afspraken houd, super servies.

Phil Harwood (Grathem )
20-12-2017
10

Excellent service friendly atmosphere

Berrie Joosten (Panningen)
20-12-2017
10

Je wordt warm en vriendelijk ontvangen. Geen kleine lettertjes, gewoon duidelijk verhaal. Afspraak binnen korte tijd realiseerbaar. Kortom een garage voor de gewone burger.

Anoniem
20-12-2017
9

DE MEDEWERKERS ZIJN ALTIJD VRIENDELIJK EN GOED GEZIND.IK BEN HEEL TEVREDEN OVER GARAGE GHELEN IN HEYTHUISEN DE AFSPRAKEN DIE GEMAAKT WORDEN KOMEN ZE OOK NA.

Dhr. À.Arts.
14-12-2017
9

Vriendelijk personeel.Goede monteurs.Ze hebben altijd tijd voor je als je een vraag hebt .

Pa kuepers (Nederweert)
13-12-2017
9

Omdat je goed geholpen word

Ton Jacobs (Reuver)
13-12-2017
8

hier telt de klant nog en er wordt altijd meegedacht in het belang van de klant.

Wiel Henderikx (Panningen)
13-12-2017
9

Goede service. Klantvriendelijk. Oog voor de klant. Al jaren............ klant.

Patricia (Heythuysen )
13-12-2017
9

Perfecte service en klantvriendelijkheid

M. Kortenhorst
13-12-2017
9

Zeer klantvriendelijk, heldere uitleg en persoonlijke dienstverlening.

B.M. Haarmeijer (Maasbree)
12-12-2017
10

Duidelijkheid bij benodigde reparatie(s), met goed overzicht van de te maken kosten. Werken op afgesproken tijd. Leveren hierna auto netjes af. Geven prima omschrijving van de gemaakte kosten en zijn zeer klantvriendelijk. Reparaties worden ook altijd goed gedaan. Hierover totaal geen klachten. Goede kosteloze service voor kleine dingetjes. Kortom voor mij een autobedrijf die er mag zijn. Zal en doe dat al hun promoten bij familie en vrienden.

Huub Selen (x)
06-12-2017
10

Bij elk contact wordt er direct oplossing gericht gewerkt, open communicatie, geen lange wachttijden , geweldige service.

THEO BOSMA (WESSEM)
06-12-2017
9

Heel erg goed in klant bewust, dat vind ik overal terug in mijn ervaring met auto bedrijf GIELEN.

H.Louwers (Weert)
06-12-2017
10

vriendelijk personeel, correcte behandeling, goede uitleg over de uit te voeren werkzaamheden.

Anoniem
06-12-2017
9

Zeer vriendelijk correct personeel, duidelijke uitleg over factuur .

Annelies Joosten-Verhaegh (Buggenum)
06-12-2017
10

goede service en klantvriendelijk

Ton Konings (Haelen)
30-11-2017
10

Klantvriendelijkheid!!! Altijd behulpzaam mat raad en daad. In een woord: top !!!€

Anoniem
29-11-2017
10

uitstekende uitleg en doel van de reparatie

Piet sijben (Weert)
29-11-2017
9

Uw word er vriendelijk en goed ontvangen altijd tijd voor een gesprek is mijn ervaring en koffie

Anoniem
29-11-2017
9

Het is nog een echte familiegarage met goede service en deskundigheid waar wij als klant onze auto met een gerust hart laten onderhouden. Bij (zelden voorkomende) onverwachte kosten wordt altijd vooraf overleg gepleegd en ook advies gegeven over de beste afhandeling. Ook prettig is dat je vrijwel altijd meteen terecht kunt bij kleine(re) ongemakken zoals een defecte lamp of lekke band. En is het probleem niet meteen op te lossen, staat er altijd vervangend vervoer klaar (tegen een schappelijke vergoeding).Kortom, een aanrader.

Jemig Thijssens (Xxxxxxxxxxx)
29-11-2017
10

Deze familie doet er alles aan om de klant in de watte leggen,en een zeer goede informatie geef over het rijden in een Toyota.Zelfs ik heb nu mijn 2de Toytota en blijf voor altijd dit merk rijden.

J ewalts (Velden)
22-11-2017
9

Tonen belangstelling en niet alleen voor de auto

Jan Joosten (Neer)
22-11-2017
10

Omdat ik hier altijd correct geholpen word .het personeel erg vriendelijk is en het bedrijf er netjes en verzorgd uitziet .

Anoniem
22-11-2017
10

Geweldige service en zeer klantvriendelijk

Sjaak van de Laar (Horn)
22-11-2017
10

Eerlijk en betrouwbaar. Ze houden zich aan de afspraak.

Anoniem
22-11-2017
9

Ik zocht een nieuwe Toyotadealer en kende Gielen al uit het verleden. Prima bedrijf wat mij een goed gevoel geeft als klant!

Frans van de Broek (Heel)
08-11-2017
10

Snelle/vriendelijke en klantgerichte benadering

Dhr W Repping (Helden)
30-10-2017
10

zeer goede service en klantvriendelijk.

Frits Beynsberger (Heythuysen)
26-10-2017
9

Vriendelijk, alles klopt.

Jan Hof (Heythuysen)
25-10-2017
8

Goede service en nette behandeling en probleem juist en snel gerepareerd.

Hans Stevens (Heythuysen)
25-10-2017
8

Vriendelijke en nette bediening. Accuraat en ik weet vooraf waar ik aan toe ben. Kosten zijn soms aan de hoge kant

Anoniem
24-10-2017
8

goede service en vriendelijk

Elly van Mal-Schreurs (Baexem)
23-10-2017
9

Plezierig en betrouwbaar. Daarbij en daarom tevreden over het rijden met onze auto en de service van autobedrijf Gielen.

Anoniem
18-10-2017
9

Goede behandeling

Anoniem
12-10-2017
9

Klantvriendelijk, goede service, vanaf mijn woonplaats goed bereikbaar.

J.Martens (Meijel)
11-10-2017
10

Ik ben een zeer tevreden klant ,wordt altijd correct te woord gestaan en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.De kosten worden vooraf bekend gemaakt en de rekening klopt.De service is prima.Een bedrijf wat ik zeker zal aanradenIk heb ook eens reparatie uit laten voeren en ook daar geldt hetzelfde voor.Kortom Chapeau .

FRANSORBON (Nederweert)
11-10-2017
9

Betrouwbaar, aanspreekbaar goede uitleg , aangename ontvangst en verblijf

harrie van der leij (heel)
11-10-2017
9

Snelle en correcte afhandeling en goede receptie

Boy Hendrix
04-10-2017
9

Een prima garage.Persoonlijke benadering en vakkundige reparatie en onderhoud.

hub van rijt. (neerkant)
07-09-2017
10

uitstekende betroubare garage

Anoniem
06-09-2017
9

Prima garage zover ik het kan beoordelen.

Anoniem
05-09-2017
9

Er lagen nog spullen van ander gebruikers van de leenwagen. Bekers koffie automaat half gevuld.

Anoniem
31-08-2017
10

Familiebedrijf, dat is goed te merken qua sfeer, persoonlijke benadering en werkzaamheden aan auto.Komen na wat ze beloven. Je merkt aan alles, dat ze het 100 procent op orde hebben. Letterlijk en figuurlijk, alles loopt er gesmeerd.

Petra Hendriks -Jorissen (Heythuysen )
23-08-2017
9

Ben heel erg tevreden over autobedrijf Gielen . Het personeel is correct, behulpzaam en zeer vriendelijk .

C Gabriëls (Heythuysen)
23-08-2017
10

vriendelijk en deskundig personeel.

Anoniem
21-08-2017
9

vriendelijk en vakbekwaam personeel

PJM lemmen (meijel)
09-08-2017
9

ik ben de eerste keer om service geweest, kan nog geen 10 geven.maar werkzaamheden en afwikkeling in deze was uitstekend.voorst kreeg ik ook nog kosten loos een leenauto mee.dus algeheel indruk goed.

Anoniem
02-08-2017
9

Behandeling is correct en plezierig er te komen

Chris Clerkx (Haelen)
02-08-2017
10

Een open en eerlijk bedrijf, een begrip in midden Limburg.

Anoniem
24-07-2017
10

Goede en vriendelijke service

Anoniem
13-07-2017
8

Prima service koste zijn altijd hoger dan je verwacht, maar ik denk dat dit bij alle garage 's van toepassing is.

dhr.Toon Jenniskens (Panningen)
13-07-2017
10

Men word als klant correct behandeld zeer goede service vriendelijk personeel is mijn mening.

Anoniem
30-06-2017
9

Vriendelijk en behulpzaam met alles, persoonlijke aandacht, wegwijs maken

p.huys (vlodrop)
30-06-2017
7

goed en n leuke garage

H Hendriks (Kessel)
22-06-2017
10

door de goede ervaring met auto Gielen. en de slechte met auto Oostendorp Venray.

Mevr.Philipsen (Heythuysen)
21-06-2017
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk en hebbeneen zeer goede service

Fer Ressen (Neeritter)
21-06-2017
9

Heel correct uitgevoerde werkzaamheden en vriendelijke en duidelijke uitleg van verrichte werkzaamheden.

Anoniem
14-06-2017
9

De behandeling van de klant is zeer servicegericht en adequaat.

Patricia (Heythuysen )
01-06-2017
9

Super geholpen. Fijne mensen die er werken en niet te beroerd om dingen uit te leggen.

Peter Cox (Helden)
31-05-2017
10

Buitengewoon vriendelijk en correcte medewerkers en geen verassingen achteraf

Dhr Jo Laval (Panningen)
31-05-2017
10

Men kan met alle vragen vertrouwelijk terecht wat betreft het te verrichten werkzaamheden, ook buiten de jaarlijkse beurten.
Een gerust stellend gevoel.

H.G.Verheijen. (Meijel.)
30-05-2017
10

Gielen B.V. fijne mensen, hebben het goed voor elkaar leuk ontvangen te worden in Heythuysen.

Anoniem
29-05-2017
10

alles klopt altijd met een vriendelijke en uitstekende service en hoge kwaliteit

A Lamers (STEYL)
24-05-2017
8

vaklieden
vriendelijk
correct

Julian Bodelier (Herten)
24-05-2017
9

Goed geholpen zoals gewoonlijk

Anoniem
24-05-2017
9

Al tientallen jaren klant, altijd zeer tevreden geweest. Directe hulp wordt geboden indie nodig ,ook voor het verwisselen van een defect lampje.
Persoonlijke service.
Duidelijke uitleg indien rekening hoger uitvalt dan verwacht.
Afspraak wordt altijd nagekomen.

Anoniem
24-05-2017
10

Bij dit bedrijf is de klant koning. Persoonlijk benadering en goede deskundige service.

whrm jansen (kallestraat 4 hunsel 6013rn)
24-05-2017
10

priema garage goede servers komen afspraken na fijn ontvangs met koffie gratis huurauto bij onderhoudsbeurt
bij mijn schade alles geregeld met mijn verzekering, 100% tevreden

Anoniem
18-05-2017
10

zeer te vrede

wiel keyaerts (panningen)
11-05-2017
10

zeer waardevolle garage voor Toyota,zeer goede omgang en sevice.

Anoniem
11-05-2017
10

Kunde
Vriendelijkheid

Anoniem
10-05-2017
8

betrouwbaar

Loek Joosten (Helden)
04-05-2017
9

Je kunt er perfect via online een afspraak maken.
Komt deze afspraak niet goed uit, dan wordt je telefonisch benaderd, om een andere afspraak voor je te regelen.
Kort en bondig, prima service.

G.Van De Walle (Kessel)
26-04-2017
10

In 1 woord een top bedrijf met zeer klantvriendelijk personeel, zowel werkplaats alsook receptie

J.g.h. kurvers (echt)
24-04-2017
10

Als je als klant nog nooit iets te klagen hebt gehad over Autobedrijf gielen B.V. en dat is al vele jaren zo,dan is maar een cijfer op zijn plaats,en dat is een dikke 10.

Sca Raemakers (Heythuysen)
20-04-2017
10

tevreden over alles

Harry Boumans (Panningen.)
19-04-2017
10

Open en informele houding, die een comfortgevoel geeft. Luisterend, directe ( ook heel persoonlijke en invoelende ) service en - indien nodig - een duidelijk gericht advies bv op reparatie en vervanging.

Anoniem
19-04-2017
8

prettige ontvangst en correcte afhandeling van de werkzaamheden

twan niessen
19-04-2017
10

ben tevreden

Jo Demarteau (Haelen)
12-04-2017
8

Prima garage

Han Thijssens (Roermond)
12-04-2017
10

Gewoon, een zeer net en behulpzaam bedrijf en niets is hun teveel . van A tot Z een woord geweldig.

Ben de Louw (Heythuysen)
05-04-2017
9

Garage Gielen geeft de klant de juiste aandacht en analyseert met de klant de reparatie/onderhoud. Er wordt uitgelegd hoe de aanpak is en hoe laat de reparatie/ondrhoud gereed is. Vervolgens wordt de klant gebeld om de auto op te halen. Kortom er is maatwerk zowel naar de klant als reparatie/onderhoud.

Fred Beelen.
05-04-2017
8

Dit cijfer is goed en geef ik geen hoger cijfer, de auto heeft helaas beurten en een garage nodig en over deze ben ik zeer tevreden.

Anoniem
05-04-2017
9

Je wordt meteen geholpen. Er wordt tijd genomen voor de klant en om het probleem serieus te analyseren. Prima service.

Dhr L.F.G.J. Caris (Weert)
30-03-2017
9

Een perfecte garage met deskundig en vriendelijk personeel, ik kom er al jaren!

Dhr. Ton Jacobs (Reuver)
23-03-2017
9

Gemaakte afspraken worden korrekt nagekomen en er heerst
een goede sfeer in dit bedrijf.
Tijdens de beurt kun je onder genot van een kop koffie en een
krantje de tyd doorbrengen.

P Bollen (Heythuysen)
20-03-2017
9

door de persoonlijke en vriendelijke behandeling en tevens kundig advies

Mevr. Levels (Roggel)
16-03-2017
9

Prettige aandacht voor de klant vriendelijk, behulpzaam en correct in de afhandeling ook qua prijsafspraken. Prima

G.H.J. (Frits) Beynsberger (Heythuysen)
16-03-2017
9

Vriendelijke ontvangst.
Uitleg van wat er staat te gebeuren, wat de onderhoudsbeurt omvat.
De kosten worden van te voren verteld.
Datum en duur van het onderhoud klopt!

Anoniem
16-03-2017
9

Zeer deskundig personeel, prettige behandeling. Al 12 jaar ervaring met deze dealer.

Anoniem
01-03-2017
10

zeer klantvriendelijk. eerlijke prijzen. goede adviezen en ze geven ons uitstekende service.

mje stakenborg (hunsel)
01-03-2017
10

prima

Anoniem
01-03-2017
9

service is prima

Anoniem
23-02-2017
9

Ik wordt bij Autobedrijf Gielen vriendelijk ontvangen, er wordt duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren en wat het zal gaan kosten, en de service is goed. Ik kom graag terug wanneer het tijd is voor de volgende beurt.

Mevr. Coenen (Heythuysen)
23-02-2017
9

Autobedrijf Gielen is een Top-bedrijf. Professioneel en behulpzaam! Heb er goede ervaringen mee.

P. Toma
22-02-2017
9

Goede service, bekwaam en vriendelijk personeel.

Carla Huskens
22-02-2017
10

Goede service.
Vriendelijk personeel.
Correcte afhandeling

Louis Grubben (Maasbree)
21-02-2017
10

Ik ben tevreden over dit Autobedrijf en heb altijd een prettig contact gehad met de mensen met wie ik te maken heb gehad.

Ron Coenen (Heythuysen)
14-12-2016
10

Klantvriendelijk, correct, technisch ok, al vele jaren klant.

Anoniem
16-11-2016
9

Klantvriendelijk en duidelijk

dhr r.stultjens (Heythuysen)
14-11-2016
9

goede service
klantvriendelijk
zeer goede vak monteurs
prijzen en afspraken worden goed nagekomen

H.Faas (Maasbracht)
10-11-2016
10

Tevreden klant

Anoniem
10-11-2016
10

Alleen maar positieve ervaringen met deze Toyota dealer.

Tamara (Weert)
10-11-2016
9

Erg tevreden met deze dealer.
De klant staat centraal met een persoonlijke benadering. Erg prettig in de omgang.
Ze denken met je mee bij problemen en komen tot oplossingen.

D Ewals (Heel)
10-11-2016
9

goede service en correcte behandeling

Fam. Gommans (Leudal)
20-07-2016
5

Bij de aankoop van een nieuwe auto werd een verwachting gecreëerd omtrent inruil na 1, 2 of 3 jaar. Na een jaar bleek het bij te betalen bedrag veel hoger dan de verwachting.

WPM (Wiel) Henderikx (Panningen)
20-07-2016
9

Autobedrijf Gielen is degelijk, betrouwbaar en levert uitstekende service. De klant staat voorop. In al die jaren geen enkel probleem gehad! Het bedrijf kan ik bij iedereen aanbevelen.

Anoniem
19-07-2016
10

Alles zeer goed. Prettig geholpen door de medewerkers.

Anoniem
19-07-2016
9

Prima service, goede uitleg, vriendelijk.

Anoniem
04-07-2016
10

Altijd tijd voor de klant en direct zoeken naar oplossing van problemen.

Ton Leenders (Helden)
23-06-2016
10

Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf.

Anoniem
22-06-2016
10

Altijd vriendelijk en correct geholpen

Loek Joosten (Helden)
20-06-2016
9

Zeer vriendelijk en goede uitleg ter zake zijnde.

C. Tonnaer (Roermond)
15-06-2016
10

Over de verrichte werkzaamheden en over de voorkomendheid en hulpvaardigheid van de medewerkers ben ik zeer tevreden.

Astrid Maasen
10-06-2016
1

Ik ging met mijn toyota starlet naar de garage, omdat de APK was verlopen. Naar mijn mening was mijn auto perfect in orde. Uit de APK bleek dat er een nieuwe handremkabel in moest en een nieuwe stofashoes. Prima, dat kan, het zou me 360 € kosten. Ik maak een afspraak om dat te laten doen en toen ik belde om te vragen of die klaar was werd mij verteld dat ze ook nog het wiellager moesten vervangen. Dit kwamen ze tegen met het vervangen van het handremkabeltje. Toen ik mijn auto ging halen moest ik 513 € betalen! Geen leuke verassing ! Ik kon wel zonder problemen in twee keer betalen. Ze hebben me ook nog gebeld om te vertellen waarom ze me niet van tevoren gebeld hebben. Dat dan weer wel. Ze zeiden dat ze vrijdag nog heel hard hebben moeten werken om op tijd de APK erop te krijgen. Mijn auto stond er al de avond ervoor en ik had een afspraak dus dat vind ik geen excuus om mij niet te bellen. Een week later hoor ik een heel hard geluid rechts achter waar het wiellager is vervangen. Ik ben ermee teruggegaan maar

Jacques Claessen (Heythuysen)
09-06-2016
10

vertrouwen!

H.G.M. Strous (Meijel)
08-06-2016
8

Goede service, betrouwbaar

Ron Tink (Roermond)
26-05-2016
10

Zeer goede garage met een zeer goede vakkundigheid en zeer servicegericht.

Anoniem
25-05-2016
10

Goede en vriendelijke service

hans van der vliet (geleen)
19-05-2016
10

garage gielen is heel goed

Anoniem
18-05-2016
5

slechte kwaliteit auto

Anoniem
11-05-2016
10

Hele goede sevice

H. Klootwijk (Haelen)
11-05-2016
10

Prettige persoonlijke en klantgerichte behandeling, afspraak is afspraak, prima service en auto altijd in orde.

Anoniem
11-05-2016
9

Persoonlijke benadering, klantgericht!

lambert nijskens (posterholt)
04-05-2016
8

zeer begane mensen baas en bazin met zeer veel hard voor de zaak

twan niessen (helden)
04-05-2016
9

goed werk geleverd

Anoniem
29-04-2016
9

De benadering door de medewerkers is correct. Goede uitleg, vervangende auto wordt aangewezen en de medewerkers zijn stuk voor stuk open en behulpzaam.

Anoniem
29-04-2016
10

Zoals reeds eerder gemeld, vriendelijk , kundig , en je voelt je er echt als klant, dat geeft een goed gevoel

S Raemakers (Heythuysen)
26-04-2016
9

omdat we tevreden zijn

Anoniem
20-04-2016
10

Juiste adequate informatie. Correcte bejegening. Eerlijk bedrijf

Anoniem
18-04-2016
9

zeer goede service

Hem simons (Panningen)
13-04-2016
10

Goede service en prima prijs kwalitiet verhouding en zeer klant gericht

L. Caris (Weert)
13-04-2016
8

De dealer levert goed werk en is betaalbaar

Anoniem
07-04-2016
10

U vraagt steeds het zelfde, ik vind het een keurige garage, dus wat wilt u nog meer.

Marian (Roggel)
07-04-2016
10

Dit bedrijf voert alle afspraken altijd correct uit. Van tevoren wordt er overlegd over de uit te voeren werkzaamheden. De mensen in het bedrijf zijn altijd vriendelijk.

J.Demarteau (Haelen)
06-04-2016
8

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Anoniem
06-04-2016
8

goede service goede kwaliteit

Anoniem
30-03-2016
10

Klantvriendelijk, duidelijk. Bij duurdere reparaties altijd eerst overleg.

Anoniem
30-03-2016
10

Vriendelijkheid, service, persoonlijke benadering.

Bert Berkx (Beesel)
23-03-2016
7

De behandeling door deze dealer vind ik redelijk en een paar schoonheidsfoutjes neem ik op de koop toe. Ik zal vooralsnog niet van garage veranderen.

Anoniem
23-03-2016
9

Klant wordt absoluut centraal gesteld. Personeel is servicegericht, flexibel en professioneel. Er wordt samen met de klant in bruikbare oplossingen gedacht. Klant weet precies waar hij/zij aan toe is. Op alle fronten vakmanschap!

Anoniem
23-03-2016
9

Ik rij al sinds 1985 Toyota en kom sinds 1988 bij mijn huidige dealer nooit problemen gehad en altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en geholpen.

mje stakenborg
16-03-2016
10

gewoon goed

Anoniem
24-02-2016
10

Reeds jaren lang een prima service

F. Broens (Weert)
17-02-2016
10

Ik ben al vele jaren klant bij garage Gielen en ben zeer tevreden. Deskundige monteurs en een prettige communicatie.

HELEEN BEMELMANS (hEEL)
11-02-2016
10

je wordt prima geholpen, er is een aparte wachtruimte MET KOFFIE, CHOCOLADE MELK EN KOFFIE

Anoniem
10-02-2016
9

vriendelijke ontvangst, wordt naar huis gebracht wanneer het te lang duurt om te wachten of krijg indien nodig vervangend vervoer, bij wachten is er altijd koffie/thee, heb vertrouwen in de mensen, bij onverwachte dingen wordt er eerst contact opgenomen voor er kosten gemaakt worden, kortom goede service en vertrouwenwekkend.

Fr. van der Werff (Brunssum)
04-02-2016
8

Deskundig en klantvriendelijk!

Anoniem
03-02-2016
9

Goede service. Prettig en behulpzaam personeel. Denken met je mee.

Sevrien Schreurs (Herten)
03-02-2016
10

Uitstekende service en vriendelijke medewerkers

linda verhaegh (roggel)
03-02-2016
10

Altijd vriendelijk, correct en een eerlijk vakkundig advies!

geraats harrie (grathem)
21-01-2016
8

goed

Anoniem
21-01-2016
8

de werkplaats / het personeel prima
De afdeling verkoop iets minder

Anoniem
20-01-2016
10

word er goed en netjes geholpen

Leon Brouns (Haelen)
14-01-2016
10

uitstekend behandeld en vriendelijk

Henk Houtakkers (Baarn)
13-01-2016
10

Fijne garage leuke mensen goed geholpen kom hier al jaren.

Anoniem
06-01-2016
10

Altijd goede service. Bij klachten wordt je altijd geholpen.

Anoniem
04-01-2016
9

Goede ervaringen met het uitvoeren van de onderhoudsbeurten.

Hans Louwers (Weert)
30-12-2015
9

De klantvriendelijkheid.

Anoniem
24-12-2015
9

fijne ontvangst

Ab Meeuwissen (Haelen)
23-12-2015
10

Betrouwbaar, deskundig vriendelijk.

Jack Schreurs (Echt)
23-12-2015
10

Super geregeld alles

Anoniem
23-12-2015
10

Voor mij de beste Garage!

Anoniem
23-12-2015
9

Ik zeer tevreden over mijn dealer komt zijn afspraken na en correct in omgang ook het personeel.

Anoniem
09-12-2015
9

Goede service en erg vriendelijk

Annelies Joosten-Verhaegh (Buggenum)
09-12-2015
10

goede service en zeer klantvriendelijk

Sef ewalts (Velden)
09-12-2015
9

Goede service , en warm familiair onthaal.
Je hebt niet het idee dat de dealer geen tijd heeft voor jou

Peter Seunis (Heythuysen)
23-11-2015
10

Zeer goede dealer, goed en gezellig personeel, zijn eerlijk en mee denkend voor de klant.

Familie Hermans (Heythuysen)
19-11-2015
8

Reeds 47 jaar tevreden klant

J. Verreussel (Sittard)
19-11-2015
9

Mijn ervaring met deze dealer is zeer goed, er wordt altijd met me mee gedacht. Ze zijn altijd behulpzaam en vriendelijk en ik wordt correct geïnformeerd over de handelingen die er verricht moeten worden. Bij aankomende slijtages wordt ik vooraf al geïnformeerd, zo kom ik nooit voor verrassingen te staan. Zo zou het op vele andere plaatsen mogen zijn.

Ron Tink (Roermond)
19-11-2015
10

Prima service, zeer klantgericht en kennis van zaken

Jos Martens (Venlo)
18-11-2015
9

De dealer komt zeer vertrouwd bij mij over en ben altijd correct behandeld.

Anoniem
11-11-2015
10

Ik kan geen enkel negatief puntje bedenken over deze garage.

Claus-Peter Thiede (Maasbree)
04-11-2015
10

Prima service.
Vriendelijk personeel.

Dhr. J. Joosten (Neer)
04-11-2015
10

Nooit geen problemen gehad

Frans Orbon (Nederweert)
29-10-2015
9

Ontvangst goed, reparatiegegevens adequaat en duidelijk, auto wordt snel hersteld, er wordt een schone auto afgeleverd. VRIENDELIK PERSONEEL.

Anoniem
29-10-2015
9

Mooi familie bedrijf met gemotiveerde en kundige medewerkers die mensen behandelen als mensen

Anoniem
28-10-2015
9

VAKKUNDIG PERSONEEL

Wim Trines (Panningen)
28-10-2015
10

perfecte en klantvriendelijke dealer waar de klant nog centraal staat!

Anoniem
22-10-2015
9

zeer betrouwbaar en klantvriendelijk.

Anoniem
21-10-2015
10

Ondervond weer de uitstekende service, teamgeest, hulp, klantfocus bij mijn laatste grote beurt.

Marian (Roggel)
16-10-2015
10

Garage Gielen is een prima garage. Zij leveren goed werk en komen afspraken altijd correct na.

Ben de Louw (Heythuysen)
16-10-2015
9

Garage Gielen heeft een correcte wijze van klantvriendelijkheid, toelichting van de reparatie en de inschatting van wanneer de auto weer beschikbaar is.

Jo Brugman (Budel)
16-10-2015
9

Ben voor de eerste keer bij garage Gielen geweest voor een reguliere beurt. Werd er vriendelijk en correct geholpen.
Prijs van te voren bekent en extra kosten altijd in overleg. Tot de volgende beurt...

H, Selen (Buggenum)
14-10-2015
10

Zij nemen alle tijd om de problemen te bespreken, zijn duidelijk in de mogelijkheden van het probleem om deze goed op te lossen.

Anoniem
07-10-2015
9

sttat voor je klaar

Sjaak Driessen (Neer (Leudal))
07-10-2015
8

Kom alleen in de garage voor de gelande keuringen en/of onderhoudsbeurten. Deze werden keurig uitgevoerd en bij onverwachte vondsten werd telefonisch contact gezocht en de vinding toegelicht en een advies gegeven.Na een eventuele toelichting werd afspraak naar tevredenheid uitgevoerd. Alles verliep correct. Geen noemenswaardige klachten.

C. Gabriëls (Heythuysen)
05-10-2015
9

Altijd vriendelijk

Jo Vankan (Heel)
05-10-2015
8

Vriendelijke en behulpzame mensen met, zoals gezegd , niet alleen oog voor de auto maar ook voor de klient!!

Mevr. J . In den Kleef (Heythuysen)
30-09-2015
10

Zoals ik al eerder zei, ben ik zeer content over de vriendelijkheid, de vaardigheid, de snelheid waarmee de opdracht kundig wordt afgewerkt bij autobedrijf Gielen. Zij blijven mijn favoriet!

Hansen pjh (Neeritter)
30-09-2015
10

omdat alles goed is.

Anoniem
23-09-2015
8

tevreden

J.N. van Kooten (Daalderdreef 13, 6075 GS Herkenbosch)
11-09-2015
10

Zeer goede service. Vriendelijke medewerkers. Geldt zeker ook voor de directie. Ik kom steeds met veel plezier in deze garage. Ga zo voort!

Stephan (Maastricht)
11-09-2015
10

Al meerdere jaren ben ik een zeer tevreden klant bij Toyota Gielen in Heijthuisen. Een familiebedrijf waar iedereen de klant en de auto kent en professioneel helpt. Mijn Toyota's hebben me nog nooit laten staan. Ben er super tevreden en kom er altijd graag terug !

Dhr. D. Eindhoven (Ospel)
11-09-2015
10

Aan alles in dit echte familiebedrijf kun je merken, dat je hier als klant nog koning bent en men niets te verbergen heeft. Bovendien hebben ze letterlijk alle faciliteiten om je tevreden te stellen, hetgeen ze ook doen.

Anoniem
11-09-2015
9

is een overbodige vraag

Anoniem
26-08-2015
7

klantvriendelijk

Jan Derksen (Veenendaal)
26-08-2015
10

supersnel, netjes, vriendelijk en zeer accuraat geholpen tijdens problemen met de startmotor van onze toyota avensis in onze vakantie.

Pierre Claessen (Neer)
24-08-2015
9

alles naar volle tevredenheid

Anoniem
17-08-2015
10

Prettig contact, altijd goed en deskundig geholpen.

wiel keyaerts (panningen)
13-08-2015
10

uitstekende sevice,zeer behulpzaam,vakbekwaam personeel

Koob Eerens (Weert)
03-08-2015
9

Goede garage met vriendelijk personeel.

lwj raijmakers (helden)
29-07-2015
8

Prima service

Anoniem
08-07-2015
10

Ouderwetse service en alleen maar vriendelijk personeel.

Anoniem
08-07-2015
9

Degelijk.goed en klantvriendelijk

Anoniem
18-06-2015
7

Ben redelijk tevreden.

Julian Bodelier (Herten)
28-05-2015
9

alles goed geen nummer

Patricia (Heythuysen )
20-05-2015
10

Prima service!

Anoniem
20-05-2015
8

De service is goed, het personeel is bekwaam en vriendelijk. Als ik mijn auto naar deze dealer breng, weet ik dat het goed is.

Anoniem
20-05-2015
8

Fijne dealer altijd een kopje koffie klaar zeer goed

lwj raijmakers (helden)
20-05-2015
9

Deskundig
Vriendelijk

Anoniem
13-05-2015
10

Uitstekende service, je wordt als klant netjes en correct behandeld en goed geïnformeerd. Nette wachtruimte.

J. Verreussel (Sittard)
13-05-2015
10

Men geeft persoonlijke aandacht, goede advisering en men denkt met de klant mee.

Anoniem
13-05-2015
8

Zeer tevreden

Anoniem
13-05-2015
10

Ze zijn netjes, en werken corect.

Dhr harry simons (5981 bd Panningen)
04-05-2015
10

deze dealer krijgt van mij een hele dikke 10, omdat ik vanaf de koop van tot nu altijd zeer tevreden ben, over alles en iedereen in de garage.

Wim Schers (Helden)
29-04-2015
10

Klantvriendelijk wordt altijd netjes geholpen

J.Kurvers (echt)
29-04-2015
10

Zeer klantvriendelijk nooit klachten en nergens iets op aan te merken.

Marc Vestjens (Velden)
29-04-2015
10

Goede en snelle service! Vriendelijke behandeling. Altijd gezellig om even te moeten wachten

Teeuwen (Kessel)
29-04-2015
9

Omdat het werk goed wordt uitgevoerd.

S Raemakers (heythuysen)
29-04-2015
9

omdat ze vriendelijk en gastvrij zijn

W.Maessen ( Neer )
29-04-2015
8

Zoals ik al zei; een 8 is een uitstekend cijfer. Niemand werkt perfect.

Anoniem
29-04-2015
8

vriendelijk en personeel wat kennes van zaken heeft

de Weerdt Jacob (Heerlen)
29-04-2015
10

zeer tevreden

Anoniem
13-04-2015
10

Gehele auto bedrijf bedankt voor jullie goede zorgen en hulp bij mijn 2de wagen

Heleen Bemelmans (Heel)
01-04-2015
10

Ik heb niets aan te merken op de dealer. Alles loopt altijd prima.

Anoniem
31-03-2015
8

Omdat ik tevreden ben.

Anoniem
25-03-2015
9

Persoonlijke en vriendelijke benadering. Duidelijke en volledige informatie over werkzaamheden met een van te voren afgesproken tarief.

Anoniem
25-03-2015
9

goede service. Alleen hij is duur

Peter Thiede (Maasbree)
25-03-2015
10

Ik ben tevreden met deze dealer
Vriendelijk personaal
Er word goed werk afgeleverd.

m j e stakenborg (hunsel)
24-03-2015
9

goed

Ton Jacobs (Reuver)
18-03-2015
8

Kleine garage waar de klant nog koning is.

Frans custers (Heel)
04-03-2015
9

Erg gastvrij en korrect.

Jack Schreurs (Echt)
24-02-2015
10

Zeer nette zaak behulpzaam en correct

Anoniem
19-02-2015
8

Continuïteit van de medewerkers. Ze weten wie je bent, en jij als klant weet wat je aan hun hebt.
Bekwaam personeel
Je bent geen nummer.

F. Teurlings (Panningen)
11-02-2015
9

Dit heeft te maken met vertrouwen, klantvriendelijkheid en voor jezelf een goed gevoel bij deze dealer.

Anoniem
11-02-2015
9

Altijd klant vriendelijk.

Frans van der Werff (Brunssum)
29-01-2015
8

Betrouwbaar en vriendelijk!

Cor Berden (Stramproy)
28-01-2015
8

Men heeft mij kort na de brief over de jaarlijkse onderhoudsbeurt keurig telefonisch benaderd met de vraag of ik al een datum voor de beurt in gedachte had. Daarop een en ander vastgelegd. Alles is naar wens en afspraak verlopen. Met zelfs een kop koffie in de wachtruimte van de showroom.

Anoniem
14-01-2015
9

Duidelijke antwoorden op mijn vragen, altijd direct behulpzaam, geen wachtijden bij directe storing.

Jos Roemen (Roermond)
14-01-2015
8

klantvriendelijke, vakkundige en vertrouwelijke uitstraling

Anoniem
06-01-2015
9

goede service, vriendelijk personeel.

Ab Meeuwissen (Haelen)
24-12-2014
10

Betrouwbaar,vriendelijke mensen en vakkundig indien nodig.

Anoniem
15-12-2014
10

Ze zijn altijd zeer correct , vriendelijk , en denken met je mee. En ze proberen je niet iets te verkopen waar je niet 100%achter staat

Marian (Roggel)
04-12-2014
9

Wij zijn al jarenlang een tevreden klant. Werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd. Zijn er onverwacht extra reparaties nodig, wordt er van tevoren telefonisch met ons contact opgenomen. Aan de receptie worden wij altijd vriendelijk te woord gestaan.

Jan Joosten (Neer)
02-12-2014
10

Word hier altijd keurig te woord gestaan en geholpen

Huub Deneer (Haelen)
02-12-2014
8

Goede service en garantie.

Dhr. M. Meerts (Beegden)
01-12-2014
7

Balie-info kan m.i. uitgebreider

D. Ewals
01-12-2014
10

Goede service en jarenlange ervaring met deze dealer.

HERMAN VAN MAL (BAEXEM)
28-10-2014
9

Goed afspraken mee te maken, worden ook goed opgevolgd. Kwaliteit/Prijs verhouding onderhoudswerkzaamheden lijkt goed, daar hebben we vertrouwen in; mede door de gegeven informatie. Plezierig contact. De beslissing over te nemen acties voor auto onderhoud wordt keurig aan ons voorgelegd en aan ons overgelaten met zicht op eventuele risico's van stilvallen onderweg.

dhr.h.stoop (heel)
16-10-2014
9

10 goed en correct

Mevr. Wolters (Reuver)
14-10-2014
8

Om de fijne en correcte benadering. Komen de afspraken altijd na. En bellen als er verborgen gebreken zijn die duurde zijn dan verwacht.Dit vind ik erg prettig.

Huub Selen (Buggenum)
08-10-2014
9

Duidelijke afspraken, vriendelijk en kennis van zaken.

hansen p (neeritter)
01-10-2014
9

ben tevrede over ales

Jeroen Beckers (Maasbracht)
30-09-2014
10

Ik ben zeer tevreden over toyota Gielen top!!!

Is bij u bekent ,dus overbodige vraag!
25-09-2014
8

Lijkt mij een degelijke en betrouwbare dealer.

Anoniem
24-09-2014
8

vriendelijkheid kan beter en de service ook

Boy Hendrix (Nederweert)
24-09-2014
10

Prima service. Je weet waar je aan toe bent. Vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!

hgm van rijt (neerkant)
10-09-2014
8

betrouwbaar heb nooit geen klachten over garage gielen.

J.N. van Kooten (6075 GS HERKENBOSCH)
09-09-2014
10

Ik dacht voldoende duidelijk te zijn met het invullen van deze vragenlijst. Ik kom sinds augustus 1970 onafgebroken met mijn auto bij garage Gielen.

HWA Boonen (heythuysen)
04-09-2014
8

correct en duidelijk

Anoniem
27-08-2014
10

de goede service de vriendelijke benadering van het personeel

Anoniem
27-08-2014
8

Ben niet bij de controle geweest,maar ik ga er vanuit dat alles naar behoren is uitgevoerd.Toch zou het zo moeten zijn dat de mensen het op een afstand konden controleren,Daar betalen wij toch voor.Het is vertrouwen,daarom vind ik het ook moeilijk om een cijfer te geven.Maar de eerste contacten zijn betrouwbaar.

Anoniem
26-08-2014
10

geweldige benadering van de klant prima kwaliteit van receptie en verrichte werkzammheden

Anoniem
20-08-2014
8

weet niet

Anoniem
14-08-2014
8

Eerlijk advies.

Rezie Hendriks (Arnhem)
12-08-2014
9

Betrouwbaar, goede service, vriendelijk en behulpzaam

A Joosten (Buggenum)
12-08-2014
10

goede service,klantvriendelijk

Anoniem
06-08-2014
10

Zijn altijd direct behulpzaam

Anoniem
31-07-2014
8

o.a de klantvriendelijkheid en de goede service

DHR. MH Welten (Haelen)
30-07-2014
8

omdat ik zeer tevreden ben met mijn dealer.

Ruud van der Pot (Heythuysen)
29-07-2014
9

Al 35 jaar klant bij deze dealer dat moet voldoende zeggen.

Heesemans, C.J.W.M. (Heythuysen)
29-07-2014
9

Indien de dealer ook de gasaansluiting zou kunnen controleren en eventueel bijstellen of repareren dan zou ik een 10 willen geven

Anoniem
25-07-2014
7

goed persoonlijk contact, weinig ruimte voor te handelen

Anoniem
23-07-2014
10

Goed

Anoniem
23-07-2014
9

Zelfs een perfect bedrijf moet kritisch naar zichzelf blijven kijken en mee blijven gaan in nieuwe ontwikkelingen e.d. Vandaar een 9 ipv een 10.

Anoniem
23-07-2014
7

hij praat alleen maar in zijn voordeel. b.v. als je klant terug moet komen omdat de reparatie niet in een keer uitgevoerd kan worden,steld hij zig niet colant op, door b. v. een huur auto kosteloos ter beschikking te stellen.

Anoniem
22-07-2014
8

service en kwaliteit, vriendelijkheid en goed uitleg scoren positief.

Marian (Roggel)
18-07-2014
9

Dealer komt afspraken altijd correct na. Vakkundig en vriendelijk personeel. Moet er iets onverwachts gebeuren aan de auto, wordt altijd eerst tevoren contact opgenomen.

Anoniem
17-07-2014
9

prettige sfeerr

Anoniem
17-07-2014
10

Alles is correct gegaan zoals afgesproken.

Anoniem
17-07-2014
9

Word altijd hartelijk ontvangen, afspraken worden prima nagekomen,prima Toyota bedrijf.

H. Geurts (Steyl)
17-07-2014
9

klantvriendelijk-betrouwbaar, deskundig personeel-zeer behulpzaam-snel en efficient

Mevr. H. Piels Pardoel (Roggel)
10-07-2014
9

Altijd zeer correcte en vriendelijke personen aanwezig,
ook belangstellend.

Anoniem
09-07-2014
7

goede serv

Anoniem
08-07-2014
10

Heel goede garage.

J Brentjens (Nederweert)
03-07-2014
7

Klantvriendelijkheid is goed

Anoniem
26-06-2014
8

goed

Anoniem
26-06-2014
8

goede service, vriendelijk

Lucy en Martin Snijders (Heythuysen)
26-06-2014
10

goede service - klantvriendelijkheid - altijd tijd om vragen te beantwoorden

Anoniem
26-06-2014
9

tevredenheid

Anoniem
26-06-2014
10

hoge servicegraad.
Niet alleen zijn buiten de garantieperiode de (hoge) materiaalkosten door Toyota vergoed, omdat het probleem aan mijn remmen nog nooit was voorgekomen. Tevens zijn de loonkosten voor 50 % voor rekening van de garage gekomen. Bovendien is ook contact opgenomen met mijn verzekering voor een ander probleem (marter onder de motorkap). Ook dat contact is uitstekend afgewikkeld.
Verder is de reparatie buitengewoon snel en adequaat uitgevoerd.
Grote deskundigheid.
Het probleem was nog nooit voorgekomen en de juiste diagnose te stellen was niet eenvoudig. Boven is de reparatie uitstekend uitgevoerd.

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.